TeaterGruppen HDK vil i maj måned 2025 lave nogle teateraftner, hvor vi hver aften opfører tre eller fire små, korte teaterstykker med 2 til 8 skuespillere i hvert. Vi har en ide om, at lave 6 til 8 forestillinger, der hver består af de samme tre til fire korte stykker.

Stykkerne skal være 20 – 25 minutter lange og gerne dække et aktuelt emne.

Vi synes, at det kunne være spændende, hvis vi fik fat i nogle helt nye stykker – gerne fra helt nye forfattertalenter. Og meget gerne lokale.

Så hvis du sidder med en skuespilforfatter i maven, eller hvis du kender en, der gør, så få fat i tastaturet og send os en mail. Du kan sende mailen via vores midlertidige hjemmeside teateret.dk og fanebladet Kontakt os.

Send os en kort synopsis eller, hvis dit korte stykke allerede er færdigt, send os hele stykket. Så vurderer vi, om det er noget, vi vil give os i kast med.

Vi skal meget gerne høre fra dig senest 30. september 2025.

PS. Det hele sker på frivillig basis og som samarbejde mellem TeaterGruppen HDK og forfatteren. Det betyder, at du ikke får honorar for stykket.

Men du får en mulighed for at prøve stykket af med skuespillere og med publikum.

De forfattere, som vi vælger at samarbejde med, vil får deres navne nævnt på vores opslag om forestillingen og i et eventuelt program.